tirsdag den 1. oktober 2013

Døgnet der pludselig blev alt for kort

Tænk at man kan få dårlig samvittighed overfor sin blog....  Det vil jeg fluks prøve at råde lidt bod på og komme med lidt nye input og fortælle lidt om hvad der rør sig i mit univers.

Først og fremmest er jeg blevet arbejdsramt, dvs. at jeg er startet i praktik. Det er fuldstændig fantastisk og jeg nyder det i fulde drag. Jeg arbejder hjemmefra og laver en masse kontorarbejde for et lille firma som udfører algebehandling. Det er fedt at kunne gøre en forskel igen og føle at der faktisk er nogen som sætter pris på min arbejdskraft. Og i den forbindelse har jeg den mest fantastiske chef.

Når det så er sagt, er der jo så også lidt omkostninger. Jeg er rigtig dårlig til at passe min arbejdstid og får lyn hurtigt arbejdet alt for meget.... og det kan mærkes i min dumme krop. Jeg tænker at jeg nok lærer det hen ad vejen.

Samtidig er jeg ved at prøve at bygge en hjemmeside op med hjemmestrik, sammen med en veninde. Der skal nok komme noget mere her om det projekt, efterhånden som det skrider frem.

Og så skal jeg jo også nå at strikke.....

Lige nu har jeg gang i en kjole og en trøje og så lige adskillige par sutsko ind imellem.

Jeg har da fået en nogle ting af pinden det sidste stykke tid men har bare ikke haft tid til at få dem offentliggjort.
Det her sjal var et ret sjovt projekt. Det er strikket i løbet af 4 uger, hvor jeg modtog 1/4 af opskriften hver mandag. Da jeg gik i gang anede jeg ikke hvordan det skulle se ud. Det er lidt svært at se på billederne men der er trukket 952 stk. grønlandske perler på under stikningen. De er trukket på maskerne med en ultra tynd hæklenål. Et rigtig hyggeprojekt og et sindsyg flot sjal.Denne her trøje strikkede jeg først på sommeren. Den er strikket i en tråd pladegarn (islandsk uld) og rigtig dejlig. Den er dejlig varm uden at være for varm. Den bliver brugt flittigt.

Lidt sutsko er det også blevet til. De små grønne babysko har jeg strikket 2 par af + et par i lyserøde. De nåede ikke at blive fotograferet. Gad vide om jeg engang får strikket et par nye til mig selv?


Her er så mit kjoleprojekt. Det er lidt sjovt at strikke. De striber der ikke er sorte, skifter farve under vejs. Glæder mig til at se det færdige resultat.

Der udover har jeg strikket en anden trøje som jeg nok skal vende tilbage til. Den hedder Hvirvelstrøm og lige nu lever den sit liv i en krog. Den er strikket færdig men mangler at blive monteret (syet sammen). Det er et projekt i sig selv og kommer til at tage laaaang tid. Mere om den en anden gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar